**GODT NYTÅR**

**Nye Takster i Roskilde Lufthavn** Fra årsskiftet er der indført et nyt takstregulativ. Startafgiften er øget betydeligt, hvilket betyder at vi fremover må fakturere DKK 100,00 + moms for den første start og DKK 30,00 + moms for efterfølgende starter eller anflyvninger. 

**Ændringer i Energiafgifter** Energiafgiften ved udlejning af fly er steget med ca. 45 øre + moms pr. liter. Bemærk, at energiafgift ikke beregnes ved skoleflyvning.

**Opdaterede Priser** Se vores priser for privat leje og leje til skoling, gældende fra 1. januar, her: https://www.ikaros.dk/flyudlejning/flyudlejning-priser/.

**Variabelt Tillæg** Vi fortsætter med vores variable tillæg, baseret på listeprisen pr. 1. januar 2023, for at imødekomme udsving i Avgas-priser.

**Parkering af Cessna 172, OY-BUM** Flyet har nu en fast parkeringsplads i vores hangar på Hangarvej G 1. Vi arbejder på at installere et elektrisk spil og gulv markeringer for at sikre manøvrering af flyet ind og ud af hangaren.

**VFR/NAT Rettighed** Benyt de mørke aftener de næste par måneder til at erhverve din VFR/NAT-rettighed. Dette kræver teori og mindst 5 bloktimer, og uddannelsen skal gennemføres i et sammenhængende forløb over maksimalt 6 måneder.