Flyudlejning hos Ikaros Fly

Du kan selvfølgelig også leje fly hos Ikaros Fly, hvor du i den tilhørende prisliste kan finde en oversigt over de forskellige flytyper, som vi kan tilbyde lige for tiden.

Spar et telefonopkald ved at booke dit udlejningsfly direkte her på nettet:

ONLINE BOOKING

Nu kan du også udføre online vægt- og balanceberegninger samt start- og landingsberegninger på vore fly via internettet. Klik på flyets registrering og du sendes videre til beregning af W&B.

Generelt om vore fly og priser

Udlejning er desværre ikke mere, (efter 1. Januar 2010), fritaget for moms.

Priserne er gældende fra og med 1. Juni 2021. Der tages forbehold for udefra kommende påvirkninger, såsom benzinpriser, valuta, overenskomster, lovindgreb etc.

Vi forbeholder os ret til at ændre priser med dags varsel.

Benzin
Priserne er inkl. benzin til danske priser. Ved køb af benzin i udlandet debiteres kunden en evt. merpris. Alle priser er ekskl. div. afgifter i f.m. start, åbning, terminal og “en-route”.

Betalingsbetingelser
Priserne er baseret på kontant afregning. Fremsendelse af faktura, (undtagelsesvis), medfører et gebyr på 50 kr. inkl. moms. Ved tilgodehavende på konto, beregnes der naturligvis ikke gebyr.

Hvor må man flyve hen?
Flyene må normalt kun beflyve offentlige flyvepladser. Afvigelser herfra skal godkendes af Ikaros Fly i hvert enkelt tilfælde.

Lejekontrakt
Første gang du lejer et fly hos os, skal der udfærdiges en lejekontrakt. Det er et krav fra Trafikstyrelsen, og medfører at vi skal have en del oplysninger om dig, og af dig. Ved efterfølgende lejeforhold genbekræftes kontrakten ved underskrift før udlejning.

Vore betingelser kan ses her

Gratis service for udlejningskunder
For at undgå den ubehagelige situation, at ens rettighed er udløbet, tilbyder Ikaros Fly at hjælpe vores udlejningskunder med at holde styr på rettighedernes udløbsdatoer.

12 måneder før udløbet af din SE-PL rettighed vil du få tilsendt en e-mail/brev . Der vil blive sendt endnu en e-mail/brev, når der er 3 måneder til udløb af rettigheden.

For IR og ME rettigheder, vil der blive sendt en e-mail/brev 3 måneder før rettighedens udløb.

For at yde den bedste service, kræver det, at de oplysninger vi har registreret er opdateret. Du kan logge ind her og se hvilke oplysninger vi har registreret.

Vi skal opfordre til at du checker om den e-mail adresse som vi har registreret er korrekt eller oplyser denne, hvis vi ikke har registreret en e-mail adresse.

Hvis du har ændringer til dine rettigheders udløbsdato, er det nødvendigt,at vi ser dokumentation. Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi kontoret, kan du scanne og sende en kopi af dit indstikskort til os og så retter vi datoerne. Adresse-, e-mail- og telefonnumre kan du rette direkte når du er logget på.

Denne service er gratis for alle vores udlejningskunder.

Hvis du ikke ønsker, at modtage mails fra Ikaros, kan du kontakte kontoret og meddele dette.

Undgå selvrisiko
Mod betaling af tillæg til udlejningsprisen pr. time, har du mulighed for at undgå et evt. krav om betaling af selvrisiko.

Tillægget til- eller fravælges ved hver udlejning.

Du kan se priserne her : prisliste

Åbningstider: Se her.